BiLinGual B(L)oGi


Let’s Do It, Romania!
mai 19, 2010, 9:09 pm
Filed under: Cogiting


6 comentarii so far
Lasă un comentariu

Ezzel sokra nem megyünk. Az emberiségtől kell megtakarítani az országot. A mentalitással van a baj. A hasonló akciók csak arra ösztönzik a szemetelőket, hogy tegyék tovább, mert van ki összeszedje.

Comentariu de ya chao sheng feng

Ha így vesszük az emberiségtől kell megtakarítani az egész bolygót. De ha már nem kezdünk tömeges öngyilkosságba, megpróbálhatunk tenni valamit.

Igen, a mentalitással van a baj. De amíg csak panaszkoduk, vádolunk és kesergünk, nem javul a helyzet.
Fektethetünk energiát és időt a pozitív dolgokba. És előbb-utóbb lesz valami hasznuk. Ha más nem, tisztaság lesz Kolozs megyében legalább egy napig. Attól függetlenül, hogy ki gyűjti össze a szemetet és ki tesz érte, már mindenképp egy pozitív változás. És ha bár egyetlen ember felveti magának a kérdést, hogy ez mire jó és miért végzik önkéntesek, akkor már volt értelme. Nem állítom, hogy az ország népe öntudatra ébred majd és hirtelen aktív és tudatos civil társadalmunk lesz, aki kész változtatni a szokásain, de néhány emberhez eljuthat a hír és egy vagy két személy lehet, hogy egy vagy két ember jobban odafigyel majd egy ilyen akció után a környezetére.

Comentariu de Bogi

Nem azt mondtam, hogy ne tegyünk semmit. Nem demonstrativan kell a szemetet szedni hanem napról napra, valamint szólni annak akit látunk hogy szemetel…mindegy…tárgytalan tárgy a szemétszedés míg arról beszélünk mi szemetelők hogy legyen tisztaság…

Comentariu de ya chao sheng feng

Nem tárgytalan tárgy és nem téged akartalak támadni, csak belefáradtam a sok kesergésbe.
És igenis igyekszem nap mint nap betartani, és nem elfogadni a zacskókat és a fölösleges csomagolásokat az üzletekben abban a reményben, hogy majd egyszer csak változik valami.

Comentariu de Bogi

Boghiii, ce mai faci bre de nu mai scrii? 😛

Comentariu de olahus

Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

Comentariu de Cocalari si Pitzipoance
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat: